Home / Mẫu thiết kế nội thất đẹp / THAM KHẢO 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI

THAM KHẢO 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH

THAM KHẢO 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI : Như chúng ta đã biết – Tuổi 15 của con người luôn là tuổi có nhiều thay đổi về tâm sinh lý cũng như phát triển cơ thể của các bé trai. Đến tuổi 15 các bé trai bắt đầu dậy thì và học cách tự lập. Chính vì vậy mà bậc cha mẹ cần quan tâm đến con nhiều hơn, tạo cho con một không gian phòng ngủ riêng tư để con tự lập và phát triển bản thân một cách tốt nhất.

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 01
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 01
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 02
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 02
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 03
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 03

Vậy không gian nhà đẹp với cụ thể là phòng ngủ của bé trai 15 tuổi cần những gì vẫn là điều mà các bậc phụ huynh còn băn khoăn. Bộ sưu tập 15+ mẫu thiết kế nội thất phòng ngủ bé trai 15 tuổi dưới đây sẽ giúp bạn có được những ý tưởng tuyệt vời nhất cho mẫu thiết kế phòng ngủ bé trai nhà bạn.

Những lưu ý khi thiết kế nội thất phòng ngủ bé trai 15 tuổi.

Nội thất cho phòng ngủ bé trai 15 tuổi.

Cho dù bạn muốn thiết kế nội thất phòng ngủ cho bé trai 15 tuổi theo phong cách nào, chủ đề ra sao thì điều quan trọng nhất đó chính là những đồ nội thất thiết yếu cho phòng ngủ. Những nội thất cơ bản không thể thiếu đó chính là giường ngủ, bàn học, tủ quần áo…Với độ tuổi 15 của các bé, việc học khá quan trọng và nhiều vậy nên bạn cần thiết kế không gian học của bé rộng rãi, giá sách lớn hơn. ghế ngồi cao hơn và đầy đủ đồ dùng học tập hơn.

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 04
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 04

Màu sắc – kiểu dáng phù hợp

Nếu bạn cho con ra ngủ riêng từ lớp một và bạn đã sắm sửa đầy đủ nội thất thiết yếu cho phòng ngủ của con và bạn nghĩ không cần thay đổi gì khi con bước xang tuổi 15. Nếu bạnđang ở trong trường hợp này thì bạn cần thay đổi ngay và thay đổi rất nhiều cho chàng trai 15 tuổi của bạn đó.

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 05
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 05

Khi con 6 tuổi con nói con thích làm phi công, vì vậy mà bạn chọn màu xanh da trời làm tông chủ đạo cho thiết kế nội thất phòng ngủ. Ở mỗi lứa tuổi con cần có những sở thích, những lựa chọn khác nhau, đó là điều tất yếu trong quá trình phát triển của con. Vì vậy mà bây giờ con 15 tuổi chắc chắn sở thích cũng sẽ khác đi, bạn cần quan tâm đến sở thích của con là gì để có thể decor hợp lý nhất với con. Từ đó mà tạo ra được không gian phòng ngủ tuyệt vời nhất để con thỏa sức sáng tạo, học tập và phát triển bản thân.

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 06
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 06
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 07
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 07

Với thiết kế thể hiện được sự điềm đạm thanh lịch từ đồ nội thất đến màu sắc của căn phòng. Nhưng cũng một phần đột phá tinh nghịch với mảng tường decor hình thành phố buổi đêm, màu sắc tương phản giữa hai gam màu sáng và tối.

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 08
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 08

Căn phòng phùi hợp với bé trai 15 tuổi năng động, tinh nghịch và tâm hồn nghệ thuật. Gam màu chủ đạo là màu trắng của tường sau đó là đồ decor với những màu trầm tạo không gian vô cùng bay bổng.

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 09
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 09

Thêm chút cây xanh và mảng tường màu xanh làm điểm nhấn, bạn có thể đánh thức tình yêu thiên nhiên, cây cỏ cho bé. Tạo cho bé một tính cảm nhất định với thiên nhiên từ đó mà tạo cho bé một nhân cách tốt.

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 10
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 10

Với tông màu sáng dễ chịu, đồ nội thất màu trắng tạo cho căn phòng cảm giác hiện đại, tận dụng tối đa ánh sáng từ khung cửa sổ giúp cho không gian thoáng đãng, mát mẻ.

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 11
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 11

Căn phòng thể hiện cho một chàng trai khỏe mạnh, tự lập và trưởng thành với không gian phòng ngủ hiện đại, bạn không cần lo lắng cho không gian phòng ngủ này đến khi con lớn thêm nhiều tuổi nữa.

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 12
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 12

Sử dụng nội thất gỗ là chủ yếu tông màu chủ đạo là xanh và trắng, mẫu phòng ngủ số 12 hài hòa mà thanh thoát. Khung cửa số nhỏ tận dụng được triệt để ánh sáng tự nhiên giúp cho căn phòng lúc nào cũng thoáng đãng, dễ chịu.

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 13
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 13

Với thiết kế hiện đại, decor sáng tạo thể hiện được sự khỏe mạnh và niềm đam mê với thể thao của chàng trai 15 tuổi này.

BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 14
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 14
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 15
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 15
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH - MẪU 16
BỘ SƯU TẬP 16 MẪU NỘI THẤT PHÒNG NGỦ BÉ TRAI 15 TUỔI CÁ TÍNH – MẪU 16

Lời kết.

Chắc hẳn sau khi đọc hết bài biết này bạn đã có 16 mẫu nội thất phòng ngủ, tương ứng với 16 ý tưởng tuyệt vời nhất – để từ đó có thể ứng dụng vào trang trí thiết kế nội thất cho phòng ngủ cho bé trai 15 tuổi của gia đình bạn. Mong rằng các bạn sẽ lựa chọn Kiến Tạo Việt để giúp cho thiet ke nha dep của bạn sở hữu một căn phòng ngủ dành cho bé trai 15 tuổi ưng ý nhất. Với hơn 10 năm kinh nghiệm trong ngành thiết kế kiến trúc – nội thất. Kiến Tạo Việt sẽ giúp các bạn có được mẫu thiết kế nội thất phòng ngủ bé trai 15 tuổi ưng ý nhất. Bởi không gian sống tuyệt vời nhất đối với bạn và gia đình là mục tiêu của Kiến Tạo Việt.

CÔNG TY CỔ PHẦN XD&TM KIẾN TẠO VIỆT
Căn 11 Khu nhà ở thương mại Hoàng Gia SME Hà Đông
Tô Hiệu, Quang Trung, Hà Đông, Hà Nội
☎ : 0903.22.1369  −  ☎ : 0981.22.1369

Comments

Comments

Công trình tương tự có thể bạn quan tâm :

Thiết kế bếp đẹp hiện đại cho nhà ống nhỏ

Thiết kế bếp đẹp hiện đại cho nhà ống nhỏ

Có thể nói rằng để biết được chủ nhà như thế nào chỉ cần nhìn ...

69 comments

 1. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 2. fantastic post.Ne’er knew this, appreciate it for letting me know.

 3. Hello, Neat post. There’s an issue with your web site in web explorer, may check thisK IE nonetheless is the marketplace leader and a good section of folks will leave out your wonderful writing due to this problem.

 4. so much good information on here, : D.

 5. Awsome site! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also.

 6. You have mentioned very interesting points! ps decent internet site. “The appearance of right oft leads us wrong.” by Horace.

 7. hey there and thank you for your information – I have definitely picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical points using this web site, since I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective exciting content. Ensure that you update this again soon..

 8. My spouse and I stumbled over here by a different web address and thought I should check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to looking into your web page repeatedly.

 9. Wow that was strange. I just wrote an really long comment
  but after I clicked submit my comment didn’t appear.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say wonderful blog!

 10. I’m not sure why but this blog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 11. Qago offers powerful yet affordable VPS servers, Dedicated servers and webhosting. Since our founding in 2020, we supply numerous customers from various countries in Europe and around the world. Our focus is on providing reliable hosting services in Europe.

  Our team has more than 10 years of experience in hosting and can thus respond to the individual needs of our customers. Beside our experience we trust in our in-house development. To obtain the best performance, our host systems are based on the latest technology and only consists enterprise hardware parts. We are monitoring all our services 24/7.

 12. Some genuinely nice and utilitarian information on this website , too I think the style and design has got wonderful features.

 13. Very shortly this website will be famous amid all blogging viewers, due to it’s fastidious articles
  or reviews

 14. Howdy! This article could not be written any better! Looking at
  this post reminds me of my previous roommate!

  He constantly kept talking about this. I will forward this information to him.
  Fairly certain he will have a very good read. Many thanks for sharing!

 15. These are in fact enormous ideas in concerning blogging.
  You have touched some nice factors here. Any way keep up wrinting.

 16. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone
  to do it for you? Plz respond as I’m looking to construct my own blog and
  would like to know where u got this from.
  many thanks

 17. whoah this weblog is great i like studying your posts. Keep up the great work!
  You understand, lots of persons are searching round for this information, you could aid them
  greatly.

 18. There are some attention-grabbing time limits in this article however I don’t know if I see all of them heart to heart. There is some validity but I’ll take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as nicely

 19. Why viewers still make use of to read news papers when in this technological world all
  is available on net?

 20. I’m extremely impressed with your writing skills
  and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did
  you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing,
  it’s rare to see a nice blog like this one these days.

 21. Attractive component to content. I just
  stumbled upon your web site and in accession capital to say that I acquire actually loved account your
  blog posts. Any way I’ll be subscribing in your augment or even I success you get admission to consistently quickly.

 22. Hi I am so excited I found your web site, I really found you by accident,
  while I was researching on Yahoo for something else, Nonetheless I am here now and would just
  like to say thank you for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at
  the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read more, Please
  do keep up the awesome job.

 23. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like
  you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few
  pics to drive the message home a little bit,
  but instead of that, this is fantastic blog. A fantastic read.
  I will certainly be back.

 24. My partner and I absolutely love your blog and find many of your post’s to be just what I’m
  looking for. Does one offer guest writers to write content in your case?
  I wouldn’t mind producing a post or elaborating on many
  of the subjects you write concerning here. Again, awesome web log!

 25. Thankfulness to my father who told me on the topic of this website, this website is actually remarkable.

 26. I was very pleased to find this web site. I want
  to to thank you for ones time due to this wonderful read!!
  I definitely loved every little bit of it and I have you book marked to look
  at new information in your web site.

 27. Excellent post. Keep posting such kind of information on your site.
  Im really impressed by your site.
  Hi there, You’ve performed an incredible job.
  I will definitely digg it and in my view suggest to my friends.
  I’m sure they will be benefited from this web site.

 28. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or
  blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this
  website. Reading this info So i am happy to convey
  that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I discovered just what I needed.
  I most certainly will make certain to do not overlook this site and give it a look regularly.

 29. I needed to thank you for this good read!! I absolutely loved every bit of it.

  I have got you bookmarked to check out new stuff you post…

 30. Hi there! I understand this is kind of off-topic but I had to
  ask. Does operating a well-established blog such as yours require a lot of
  work? I am completely new to operating a blog however I
  do write in my diary every day. I’d like to start a blog so I can easily share my personal experience and
  thoughts online. Please let me know if you have any kind of recommendations or
  tips for brand new aspiring blog owners. Thankyou!

 31. Hey there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that
  would be okay. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.

 32. What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely
  useful and it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & help other customers like its
  aided me. Great job.

 33. Hmm it appears like your website ate my first comment
  (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any tips for newbie blog writers? I’d really appreciate it.

 34. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was
  just curious if you get a lot of spam remarks? If so how do
  you protect against it, any plugin or anything you can recommend?

  I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

 35. Thank you a lot for sharing this with all of us you really
  know what you are talking approximately! Bookmarked. Kindly
  also visit my web site =). We will have a hyperlink change arrangement among us

 36. Its such as you learn my mind! You appear to know so much about this, such as you wrote the book in it
  or something. I think that you could do with some percent to force the message house a bit, but other than that,
  that is wonderful blog. An excellent read. I will definitely be back.

 37. Hi! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to take a look.
  I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting
  this to my followers! Exceptional blog and fantastic design and
  style.

 38. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a friend who has been doing a little
  homework on this. And he in fact bought me dinner because I found it for him…
  lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanks for spending time to talk about this subject here on your internet site.

 39. Nice post. I was checking continuously this weblog and I am inspired!
  Extremely helpful information specially the final part :
  ) I deal with such information a lot. I was looking
  for this certain information for a very long time.

  Thanks and best of luck.

 40. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital
  to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
  Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access
  consistently fast.

 41. hi!,I like your writing so much! share we be
  in contact more about your article on AOL? I require an expert on this
  house to resolve my problem. May be that is you!

  Taking a look forward to look you.

 42. It’s not my first time to pay a quick visit this
  web site, i am browsing this website dailly and get nice data from
  here daily.

 43. Does your site have a contact page? I’m having a tough time locating
  it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve
  got some ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great website and I look forward to seeing
  it develop over time.

 44. Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how
  can i subscribe for a weblog web site? The account aided me a appropriate deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright transparent idea

 45. I am not positive where you’re getting your information,
  but great topic. I must spend some time finding out more
  or working out more. Thank you for excellent information I was on the lookout for this information for
  my mission.

 46. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely
  useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & help different customers like its helped me.
  Great job.

 47. Hello there, You’ve done a fantastic job. I’ll certainly
  digg it and personally suggest to my friends. I’m sure they will be benefited from this web site.

 48. Greetings! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community
  in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!

 49. It’s fantastic that you are getting thoughts from this article as well as from our argument made
  here.

 50. You made some really good points there. I looked on the
  web to learn more about the issue and found most people will go along with your
  views on this website.

 51. There’s certainly a great deal to learn about this issue. I love all the points you made.

 52. I have recently started a website, the information you offer on this website has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

 53. Usually I do not read article on blogs, however I would like to say that this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing taste has been amazed me. Thanks, very great post.

 54. Thanks, I’ve recently been searching for info about this topic for a long time and yours is the best I’ve found out so far. But, what about the bottom line? Are you certain concerning the source?

 55. Perfectly indited subject material, Really enjoyed studying.

 56. Great post and right to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to hire some professional writers? Thanks 🙂

 57. Regards for this post, I am a big big fan of this site would like to go along updated.

 58. I’m still learning from you, while I’m trying to reach my goals. I certainly enjoy reading everything that is posted on your website.Keep the tips coming. I enjoyed it!

 59. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

 60. I got good info from your blog

 61. I like meeting utile info, this post has got me even more info! .

 62. Hi my loved one! I wish to say that this post is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I¦d like to look more posts like this .

 63. Keep functioning ,terrific job!

 64. Some truly nice and useful info on this website , as well I believe the pattern holds excellent features.

 65. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

 66. Its great as your other content : D, thankyou for posting. “So, rather than appear foolish afterward, I renounce seeming clever now.” by William of Baskerville.

 67. It is truly a nice and helpful piece of information. I am glad that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 68. Merely wanna state that this is very beneficial, Thanks for taking your time to write this.

 69. Hey very cool website!! Guy .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I am glad to search out numerous useful information here within the post, we’d like work out more techniques in this regard, thank you for sharing.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *